FAQ Category: Frågor före köp

Kan jag använda Online produkten offline?

Vår online produkt (H50) består av en Raspberry PI dator med integrerat H1 interface. Det enda den enheten gör är att agera länk mellan din värmepump och vår online portal. Det finns ingen möjlighet att t.ex. använda StatLink och ansluta mot H50 för lokal åtkomst. H50 har inga möjligheter till lokal åtkomst av data och

Read More

Vad kostar frakten?

Fraktavgift är beroende på vikt. Normalt 20-80kr, utland högre. Ingen postförskottsavgift tillkommer eftersom man betalar via faktura. Försändelser skickas som brev direkt till din låda. Lägg till produkter i varukorgen i webshoppen så ser du fraktkostnad och totalbeloppet.

Vad händer om jag ångrar mig?

Vi vill att alla våra kunder blir nöjda och få det dom förväntade sig. Om inte produkten fungerar så som du hade tänkt eller du ångrat ditt köp är det bara att returnera och riva fakturan. Notera att Husdatas produkter passar till en massa olika värmepumpar där vissa versioner idag kan vara okända för oss.

Read More

Kan jag fjärrstyra min värmepump?

JA, men det fungerar på lite olika sätt beroende på vilken produkt du väljer att använda. Raspberry PI lösningen (H50) ger möjlighet att via Onlineportalen ändra på några parameterar som reglerar innetempen. Exemplet nedan visar hur det ser ut om du har en värmepump med Rego 600.   :: Via Dator :: :: Via Telefon

Read More

Har ni någon lösning för min värmepump?

Det finns flera källor till information för att kontrollera ifall vi har en produkt för just din värmepump. Det bästa är att först använda vår produktutforskare och se ifall du hittar din värmepump där. Sedan är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär om du är osäker.

Hur lång är leveranstiden?

Normalt skickar vi direkt med brev så det tar inte längre än ett par dagar upp till en vecka. Men det kan komma situationer det tar längre tid men i så fall meddelar vi dig efter lagt order.