Ladda ner

Här kan du ladda hem Programvara och Manualer

H1 Interface programmerare

Program för att uppgradera firmware i för H1 interface.

H1 interface manual för utvecklare

H1 interfacet kan kommunicera med de flesta förekommande värmepumpar och ger dig som utvecklare ett enkelt standardiserat gränssnitt att jobba med.
Detta dokument beskriver kommunikation, protokoll och parametrar för H1 interfacet.

StatLink användarmanual

Detta är användahandledningen för Windowsprogramvara StatLink.

Läs denna noggrant för korrekt installation och handhavande. Manualen är på Engelska.

H1 interface USB Drivrutin

Windows drivrutin för Husdata interface med USB anslutning. Denna behövs inte för Win7 men däremot för Win8 och Win10.

OBS följ instruktionen det krävs lite specialhantering vid installation.